T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SARIYER - HACI CEMAL ÖĞÜT İMAM HATİP ORTAOKULU

HACI CEMAL ÖĞÜT İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon
1111111111
Belgegeçer
02122423050
WEB
https://hacicemalogutiho.meb.k12.tr
Adres
Okul inşaatına başlanılmamıştır. Minimum iki eğitim yılı daha bu adreste misafir okul olarak devam edilecektir. ADRES İSTİNYE Mah. Balabandere Cad. MEHMET SEVIM ULUSAL IMAM HATIP ORTAOKULU BİNASI NO 17/ 3. Kat SARIYER / İSTANBUL
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, çözüm odaklı bireyleri yetiştirmek için birlikte daha iyiye...
Misyon
Türk Mili Eğitiminin ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün amaçlarını benimsemiş, Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. Yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmek, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2015/2016 Yılında ilçemizde; Futsalda 3. , 40 Hadis Ezberleme yarışmasında 1.,2. ve 4. lük, Zeka ve Akıl Oyunları 1.si , Masa Tenisi 4.lük Kompozisyon yarışmasında 2. lik ve şiir yazmada 2.lik derecelerimiz vardır.
Öğretmen :17
Öğrenci :163
Derslik :8
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08.50 - 14.50
Isınma
Doğalgazlı Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce-Arapça
Ulaşım
İETT otobüsleri:153 Bahçeköy-Sarıyer, 42 Bahçeköy-4.Levent Metro,42HM Bahçeköy-Hacıosman, 42M Bahçeköy-Zincirlikuyu Metrobüs 42T Bahçeköy-Taksim 42Z Kazım Karabekir-Zincirlikuyu Metrobüs (Kibrit Fabrikası Durağında inilecek)
Servis Bilgisi
Öğrencilerimiz, Mehmet Sevim Ulusal İmam Hatip Ortaokulu binasına servislerle taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz normalde, Sarıyer ilçesinde Bahçeköy yolu üzerinde bulunan PTT Evleri Mahallesindedir. Ancak geçici olarak, İstinye-Mehmet Sevim Ulusal İmam Hatip Ortaokulu binası kullanılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, yıkım yapım işlemlerinden dolayı, İstinye´de başka bir okul binasında misafir okul olarak bir yıldır eğitime devam etmektedir. İnşaat işleri başlamadığından minimum iki eğitim yılı daha İstinye´de eğitime devam edileceği tahmin edilmektedir. Sarıyer Merkeze 2 Km İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 Not: Geçici olarak İstinye Mehmet Sevim Ulusal İmam Hatip Ortaokulu binası kullanılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Not: Okulumuz geçici olarak, Mehmet Sevim Ulusal İmam Hatip Ortaokulu/İstinye binasında eğitim öğretim yapmaktadır.
Yazdır