İSTANBUL / SARIYER - HACI CEMAL ÖĞÜT İMAM HATİP ORTAOKULU

1111111111----
Adres
Okul inşaatına başlanılmamıştır. Minimum iki eğitim yılı daha bu adreste misafir okul olarak devam edilecektir. ADRES İSTİNYE Mah. Balabandere Cad. MEHMET SEVIM ULUSAL IMAM HATIP ORTAOKULU BİNASI NO 17/ 3. Kat SARIYER / İSTANBUL
Ulaşım
Okulumuz, yıkım yapım işlemlerinden dolayı, İstinye´de başka bir okul binasında misafir okul olarak bir yıldır eğitime devam etmektedir. İnşaat işleri başlamadığından minimum iki eğitim yılı daha İstinye´de eğitime devam edileceği tahmin edilmektedir. Sarıyer Merkeze 2 Km İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 Not: Geçici olarak İstinye Mehmet Sevim Ulusal İmam Hatip Ortaokulu binası kullanılmaktadır.İETT otobüsleri:153 Bahçeköy-Sarıyer, 42 Bahçeköy-4.Levent Metro,42HM Bahçeköy-Hacıosman, 42M Bahçeköy-Zincirlikuyu Metrobüs 42T Bahçeköy-Taksim 42Z Kazım Karabekir-Zincirlikuyu Metrobüs (Kibrit Fabrikası Durağında inilecek)